Beerpong


Iedereen herkent het vast wel, soms zit je een avondje bij elkaar maar heb je eigenlijk totaal geen idee wat je zou kunnen doen. Daarbij is het ook niet leuk om maar elke keer hetzelfde te doen daar ben je op een bepaald moment echt wel op uitgekeken. Hoog tijd dus voor wat nieuws! Er zijn namelijk hele leuke drankspelletjes of spelletjes die je kan doen tijdens de borrel. Spelletjes spelen is hartstikke leuk en wekt ook vaak grappige momenten op, kortom het geeft jouw avondje drinken net even wat extra sfeer! Ben jij benieuwd wat je zou kunnen doen tijdens de borrel? Lees dan maar snel verder!

Een vrij bekend drankspel is beerpong. Als je een grote ruime tafel hebt waar genoeg mensen om heen kunnen staan is beerpong heel geschikt om te doen. De benodigdheden voor beerpong zijn een pingpongbal, grote plastic bekers en drank. Deze plastic bekers vul je met verschillende soorten drinken bijvoorbeeld water, bier en een andere soort drank. Deze plastic bekers plaats je in een driehoek met de punt naar voren, dit doe je aan beide kanten van de tafel. Verdeel dan de mensen in twee groepen en verspreid je rondom de tafel. Degenen die vooraan bij de tafel staan krijgen alle 2 de pingpongbal en mogen gooien. Je gooit het balletje op een pingpong manier (met een stuit) en dan een beker. 

De bedoeling is om elkaar weg te spelen het lijkt in principe heel veel op pingpong. Het spel kan op twee manieren eindigen. Als de 2 balletjes in precies dezelfde beker belanden (van dezelfde positie) of als het balletje beland in een beker van een onoplettende speler als daar nog alcohol in zit, zo ja dan moet het hele team van die speler alles van het andere team opdrinken. Dus kortom je moet wel tegen drank kunnen!

+ There are no comments

Add yours