Creëer zelf een gezellige zitplek om te borrelen!


Ben jij een echt gezelligheidsdier en vind jij het leuk om gasten te ontvangen? Of heeft jullie vriendengroep nooit een leuke plek om samen eens te zitten? Creëer dan thuis een gezellige plek om te zitten met jouw vrienden of vriendinnen! En dat hoeft echt niet moeilijk te zijn. Of steek met z’n allen de handen een dagje uit de mouwen en ga het samen met z’n allen klaarmaken! Heb jij nog geen idee hoe je jouw zitplek wil vormgeven? Hier zijn een aantal tips om jou te inspireren! Ben jij benieuwd wat deze tips zijn? Lees dan maar gauw verder! 

Om te beginne is het natuurlijk belangerijk om de ruimte die je hebt logisch in te delen. Als je namelijk in een kleine ruimte gelijk al een grote bank neer zet is de ruimte al aardig vol. Dat is dus niet zo handig. Het is ook wel handig om te weten hoeveel gasten er ongeveer komen, hier kan je de ruimte en het aantal zitplaatsen op in stellen. Als je de ruimte het ook zeker leuk om bijvoorbeeld een bar er in te zetten met een aantal barkrukken. Als je meer een kroegje wil maken is dit ideaal! Je kan er dan voor kiezen om de rest ook in te richten in een vintage stijl. Dit kan je doen door oudere meubelen te gebruiken en oude borden van blik of oude posters aan de muur te hangen. Het is dan ook leuk om lampen te gebruiken met oranje of geel licht die niet te fel zijn, zo creëer je net even wat meer sfeer!

Het is ook handig om een aantal faciliteiten te hebben zoals bijvoorbeeld een kleine koelkast of een muziekinstallatie. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om (als er geen wifi is) om een wifi versterker aan te schaffen.

+ There are no comments

Add yours