Thuis borrelen!


Onlangs we de goede kant weer op gaan en veel weer open kan is het toch wel heel leuk en gezellig om even thuis te borrelen. Dat kan op heel veel verschillende manieren en dat is het leuke er aan! Je kan het helemaal op je eigen manier invullen en aanpassen op jou wensen en behoeftes. Ben je bijvoorbeeld meestal ‘s avonds met jouw partner, met vrienden of met 

familie. Hierop kan je jouw ideale borrelavondje helemaal op in stellen! Ben jij benieuwd hoe jij thuis een gezellig borrelavondje kan vormgeven? Lees dan maar snel verder!

Om te beginnen kan je samen romantisch met jouw partner een avondje borrelen. Ga samen op een mooie zomeravond gezellig buiten in de tuin zitten onder het genot van sfeervolle muziek op de achtergrond. Of ga binnen samen op de bank zitten en zet een leuke film op. Voor tijdens het borrelen kun je zelf een leuk borrelplankje maken met allerlei lekkernijen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende soorten kaas in blokjes, droge worst, leverworst of nootjes. Je er ook voor kiezen om verschillende snacks zoals bitterballen klaar te maken met verschillende dipsausjes. Het is ook leuk om een stokbrood klaar te maken! Maak van te voren diepe sneden in het stokbrood en doe daar kruidenboter tussen, daarna even in de oven en je hebt een heerlijke warme snack voor bij het borrelen. Andere opties zijn pasteitjes met verschillende salades zoals kip kerrie of huzarensalade.  
Tijdens een avondje borrelen is het de perfecte gelegenheid om iets speciaals te drinken. Denk dan bijvoorbeeld aan speciaalbier zoals lentebok. Je kan er ook voor kiezen om een dure fles wijn of champagne open te trekken. Andere opties zijn bijvoorbeeld sterke drank zoals whiskey! Maar natuurlijk is het aan jezelf wat je kan drinken tijdens het borrelen het gaat er natuurlijk om wat je zelf het lekkerste vind!

+ There are no comments

Add yours